Mindfulness training

IMG_8768

In het najaar ga ik een mindfulness training geven bij Soul Yoga in Oud-Beijerland. Tijdens deze training ga je in een klein groepje van maximaal 8 personen aan de slag met jezelf. Je leert jouw automatische patronen te herkennen en gedachten te onderzoeken. Door middel van meditatie en nieuwe inzichten leer je hoe je zelf invloed kunt hebben op jouw leven en de dingen die op je pad komen.

Mindfulness Based Stress Reduction is een methode die wetenschappelijk bewezen is als zeer effectief tegen het ervaren van stress. Het zorgt voor meer rust en ontspanning en geeft je inzichten die tot ware veranderingen in je leven kunnen zorgen. Piekeren wordt minder, concentratie verbetert en het vertrouwen in jezelf en de wereld om je heen wordt groter.

De training vraagt een toewijding van jou als deelnemer. Mindfulness gaat ervanuit dat jij zelf de antwoorden op al je vragen al in je hebt. De manier om die antwoorden te ontdekken is door dagelijkse oefening van meditatie tijdens deze training. Als je eenmaal ontdekt dat jij zelf de bron bent van de wijsheid die je nodig hebt in jouw leven, dan komen nieuwe inzichten vanzelf. Zo kun je keuzes maken die van jouw leven weer een avontuur maken.

Do what makes you feel alive.

Doe je mee?

 

Gratis Informatie avond:       
8 september 20.00 uur

Start training:                
15 september 20.00 uur

 

Data training: 15/9, 22/9, 29/9, 6/10, 13/10, 27/10, 3/11, 12/11 (stiltemiddag) en 17/11

Kosten: 297 euro

Wat je ervoor krijgt:
Acht lessen op vrijdagavond 20.00 tot 22.00 uur
Een stiltemiddag met high tea op de bijzondere locatie Buitenplaats Land van Es 
Twee yogalessen bij Soul Yoga
Werkboek
Meditaties om te downloaden

Wil je meer weten?

Vul je gegevens in en ik neem contact met je op.
Of stuur een mail: contact@jolandaruissen.nl

 

 

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s