Welkom!

Welkom op mijn blog, leuk dat je mee leest!

Ik ben Jolanda Ruissen. Het jaar 2016 is voor mij een jaar van grote veranderingen, beslissingen maken, loslaten en vertrouwen op het nieuwe. Een jaar waarin ik mijn baan op heb gezegd en yogales ben gaan geven. Een jaar van ontdekken en proberen, een jaar van opladen en opnieuw beginnen.

Dit is het jaar waarin ik een reis maak met mijn achttienjarige dochter. Een bijzondere reis, waarin we terug gaan naar waar zij vandaan komt maar waarin we ook het nieuwe ontdekken, plekken waar we nog nooit geweest zijn, culturen die we nog niet kennen. Een bijzondere reis waarin de relatie van moeder en kind verandert naar de relatie tussen twee volwassen vrouwen. Allebei zoekend naar hun eigen weg.

Reizen doe ik graag. Met mijn rugzak op voel ik me vrij. Onderweg naar een nieuwe bestemming, naar een andere plek. Het onbekende is mijn inspiratie.

In yoga vind ik een weg om innerlijk op reis te zijn. Verkennen van lichaam en geest, ontdekken van de eindeloze mogelijkheden die het leven geeft. Het ervaren van de adem als de basis van het bestaan. In en uit, komen en gaan, vasthouden en loslaten. Veranderend, altijd in beweging.

Zo is reizen ook een staat van zijn.

Onderweg zijn.

Ga jij met me mee?

 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s