Jump!

IMG_8506 (2)Soms moet je springen. Zonder te weten wat er gebeuren gaat. Vertrouwen hebben dat je goed terecht komt. Kansen berekenen, risico’s inschatten. Maar vooral gewoon wéten. Weten dat dit de sprong is die je verder brengt, die je laat groeien. Wat er ook gebeurt. Jump!

Yoga en mindfulness op school, dat is wat ik wens voor alle jongeren in Nederland. Jezelf leren kennen, je grenzen aangeven en leren hoe je met moeilijke situaties om moet gaan, het zijn onderwerpen die in de enentwintigste eeuw op school thuishoren. Het oude schoolsysteem, gebaseerd op het tijdperk vóór internet, past de jongeren van deze tijd niet meer. Zij hebben behoefte aan andere zaken dan alleen maar kennis in hun hoofd stampen. Je unieke persoonlijkheid ontwikkelen, weten waar je voor staat en waarmee je verschil kan maken in de wereld, dat is waar de jongeren van nu baat bij hebben. Om een toekomst te kiezen die goed is voor zichzelf en de wereld om hen heen.

Yoga en mindfulness zijn prachtige manieren om dit te bereiken. Het mindfulness programma .b (dot be) is in Engeland al razend populair en pasklaar om aan iedere middelbare schoolklas te geven. Het is zo’n mooi programma dat ik niet kan wachten om het te gaan geven!

In Nederland zijn de meeste scholen alleen nog niet zover. Verandering van het systeem vraagt geduld en vertrouwen. Ik ga het programma daarom particulier aanbieden met mijn bedrijf To be Young. Met een prachtige website, een goed gevulde agenda én een eigen studio!

Dus vanaf 6 december nieuw in Rotterdam. To be Young. Yoga, mindfulness en coaching voor middelbare scholieren en studenten, op 100 meter van het Centraal Station!

Jump! Ik waag de sprong. Do what makes you feel alive. Doe je mee?

In december zijn alle lessen gratis!

www.tobeyoung.nl

Advertentie

3 gedachtes over “Jump!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s