Meet and Greet: Ons boek!

voorkant-boek-blog

Een boek. We hebben genoeg tijd gehad om te dromen tijdens onze reis. Veerle en ik worden blij van een heus ‘coffeetable’ boek. Een boek met een mooie kaft, kleurrijke foto’s en inspirerende teksten. Zo’n boek willen we maken van onze reis. Niet een fotoboek waar we er ééntje van laten drukken, maar een écht boek met ISBN nummer en al. Iets dat in een winkel kan liggen en gekocht kan worden. Iets wat besteld kan worden via internet. Een boek waar niet alleen wij maar ook andere mensen blij van worden. Hoe tof zou dat zijn?

Dus zo’n boek zijn we nu aan het maken. Met de mooiste foto’s en blogteksten van onze reis. En het wordt prachtig! Enthousiast laat ik een foto van de cover zien aan Claudia en Yvonne, de trainers van de Boostfabriek. Ze helpen vrouwelijke ondernemers en geven vandaag een workshop. “Het wordt echt een supergaaf boek”, zeg ik, ”en het wordt natuurlijk veel te duur met al die foto’s en kleuren erin, maar dat maakt mij helemaal niet uit. We gaan het gewoon maken zoals we het ècht het liefste willen. Misschien gaat niemand het kopen, maar het kàn wel, en dat alleen is toch al supertof?!” De dames kijken me lachend aan met een blik van ‘dat kan ook anders’ en ze fantaseren erop los. “Hoezo zou niemand zo’n gaaf boek kopen? Dat boek wordt zó mooi dat je er wel duizenden kan verkopen. Je kan het nu al aan de man brengen, beloof de eerste mensen een speciale editie. En maak een mooie presentatie als het uitkomt.” Ze schetsen een theater vol mensen met een ‘Meet and Greet’ waar we ons boek voor de kopers signeren. Ik schiet in de lach, de tranen rollen over mijn wangen. Hilarisch, een ‘Meet and Greet’! Ik stel me de blik in Veerle’s ogen voor als ik dit aan haar voor zou stellen. “Mam, doe-nor-máál!” Haar ogen zullen nog nooit zo hoog in hun kassen hebben gerold.

Als ik naar huis rij mijmer ik nog wat na over de inspirerende workshop. De fantasie van de Boostfabriek dames kan ik hilarisch vinden, maar ze hebben me wèl geprikkeld. Ik heb geen theater voor ogen maar een kleine oplage verkopen zou toch wel écht heel gaaf zijn. In de nieuwe Soulyoga studio is het heel mooi te presenteren en er zijn ook best een paar winkeltjes in het dorp die er misschien wat neer willen leggen. En in mijn eigen blog kan ik het nu alvast te koop aanbieden.

Dus dit wordt het. Ons eigen boek. Voor 59.95 krijg je de allereerste speciale editie. Met gouden letters, prachtige foto’s en inspirerende teksten.

En als het gedrukt is komen we het persoonlijk bij je langs brengen. Beloofd. Waar je ook bent, een eigen ‘meet and greet’. We zijn immers reizigers.

 

Speciaal voor jou als trouwe lezer, de allereerste editie voor 59,95!

Laat het hier weten als je geïnteresseerd bent en je krijgt meer info per mail. 

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s