Doorbreek je patroon

De komende 21 dagen doe ik mee met een pilot programma van Angele Bakker: doorbreek je patroon. Ik vind Angele een inspirerende vrouw. Een eerlijke openhartige ondernemer, iemand die veel denkt maar vooral ook veel doet. Iemand die probeert en niet bang is om fouten te maken. Een vrouw die zoekende is welke richting ze op moet gaan en in haar zoektocht anderen meeneemt en motiveert om ook te zoeken. Want samen kun je meer dan alleen.

Voor deze pilot ga ik de uitdaging aan met mijzelf om te bloggen. Ik ga bloggen over mijn eigen zoektocht. En misschien ook wel over die van jou. ‘Do what makes you feel alive’, dat is het thema wat ik mijzelf gegeven heb. Want dat is wat ik het liefste wil. Datgene doen waarvan ik blij wordt, waarvan mijn bloed sneller door mijn aderen gaat stromen, waarvan de rillingen soms over mijn lijf lopen. Niet omdat ik zo keihard mijn best doe, maar juist omdat ik ontspannen kan in dat wat ik doe. Met oprechte aandacht, in liefde en vol vertrouwen.

Zoek jij met mij mee?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s